Universal Nutrition Animal Pump 270tabliet

45.99€

Varianta Dostupnosť Cena s DPH Košík
banan do 3 dní 45.99€
"

Animal Pump - Universal

Čo je to rada výrobkov ANIMAL ?
V roku 1981 biochemici a dietológovia objavili, že ""paky"", alebo pakety individuálne naplnené kombináciou tabletiek a kapsúl sú dokonalým systémom podávania suplementov pre vzpieračov svetovej triedy, pre ktorých sú dôležité fungujúce, silné a komplexné doplnky. V roku 1983, po dvoch rokoch výskumu bol vyrobený prvý Animal Pak z produkčnej línie firmy UNIVERSAL, čím sa začalo nové obdobie. Od tejto doby uplynulo vyše 20 rokov, nespočetné množstvo skúšok zo strany iných firiem ale Animal Pak je ešte vždy najviac predávaným kulturistickým paketom na svete ! Dnes spoločne s Animal Test, Animal Stak, Animal Cuts, Animal Nitro sa stal najpopulárnejším doplnkom medzi kulturistami ""starej školy"", teda tých, ktorých zaujíma len tvrdý tréning. Samostatne balené balíčky zaručujú, že ohromné množstvo účinných látok je možné prijať bez chýb a omylov. Animal je Tvoja voľba keď sa jedná o kompletné a všestranné doplnky. Animal, to je voľba šampiónov.

Animal Pump:
Zvyšuj objem a silu s Animal Pump-om. Hlavným predtréningovým produktom pre dokonalé napumpovanie svalstva. Pre kulturistu znamená získať napumpovanosť práve to, o čo v tejto hre ide. Toto nie je len o pocite. Nielen cítiš Tvoje svaly väčšie. Oni sú väčšie. Pump naštartuje kyslík a krv plnú výživy aby zaplavili svalstvo a pripravili ho na ďalší rast. Tak ako, si pripravený ?

„Úderná vec! Svoj účinok vyvinie v priebehu pol hodiny, nie ako obvyklé kreatínové výživové doplnky. Poskytuje energiu počas celého tréningu. Každému, koho pevným úmyslom je aby bol silný a ohromný, vrelo odporúčam.“ - Jimmy V.

Keď sa ti svaly nabijú do prasknutia... Je svätým Grálom kulturistov. Pocit, na ktorom ti záleží, čo ťa živí. Neuveriteľný pocit, keď sa ti počas tréningu od sily a od zrýchlenej cirkulácie krvi nadujú svaly. Znovuzrodenie, čo prežívaš pri každej príležitosti v posilňovni. Okamžité uspokojenie...to je tvojou odmenou za kvapky krvi, potu a sĺz, ktoré ti padnú v tvojom domove, v posilňovni. Neustály rast... Okamžité vysielanie mľandravých svalových vlákien do boja.

Sú dni, keď proti všetkej tvojej vôli nie si vo forme. Série vyjdené nazmar... akokoľvek sa namáhaš. Nič. Trápiš sa, aby si sa natočil, ale nemáš energiu, si zdeprimovaný a unavený. Inokedy ťa zase opustí tvoj elán. Ako rýchlo prišlo, už aj zmizlo... Tvoja sebadôvera je na podlahe, svaly sa zrútili a ty len stojíš... Sklamaný, lebo ak sa nedokážeš natočiť a dať všetko do toho, tvoje svaly sa nezapoja, a v ten deň sa už nebudú rozvíjať...

Nabitie svalov je neodmysliteľné od stavby svalov. V takomto prípade sa tvoje bunky naplnia tekutinou bohatou na výživné látky a krvou, aj tým podporujúc vynakladanie síl. Tento náraz naštartuje anabolické procesy. Steny svalových buniek sa napnú, naplnia sa tekutinou, tento proces nazývajú narastaním objemu buniek. Ak sa stravuješ zodpovedajúco, a užívaš tie správne doplnky, táto tekutina bude plná týmchto výživových prvkov, ktoré slúžia výlučne tomu cieľu, pre ktorý si sem prišiel........... Zvyšovanie hmoty. A vtedy rozdrapí dvere Animal Pump a exploduje.

Už vieš, prečo potrebuješ Pump – chceš cítiť, ako sa tvoje svaly nadúvajú krvou a silou – každého kulturistu ženie tento pocit. Ak raz natrafíš na Pump, zásobíš svoju svalovú hmotu zodpovedajúcimi výživovými prvkami, a dokážeš maximum. Animal Pump je materiál, ktorý k tomu potrebuješ. Je nevyhnutné, aby si dostal najvhodnejšie zloženie výživných látok. Animal Pump obsahuje všetko: dokonalá zmes kreatínu, NO Boost Complex, patentovaná zmes energií a koncentrátov, antioxidačný komplex na ochranu buniek, a špeciálny komplex, ktorý dopravuje Pump do tvojich vyčerpaných svalov.

Ak je tvojim cieľom rozvíjanie sily a zvyšovanie objemu buniek, v tom prípade niet o tom pochýb, že Animal Pump je najlepší, lebo Pump obsahuje jednu celodennú dávku kreatínovej formuly novej generácie. Nakoľko kulturisti už jedno desaťročie užívajú kreatín, a môžu si pripísať pekné úspechy, veda prichádza s čoraz väčším počtom kreatínových formúl. Kreatín je základným a nenahraditeľným doplnkom kulturistiky, a tak sme s radosťou rozšírili radu výrobkov Animal s výrobkom Pump.

Keď dobojuješ nejakú ťažkú sériu, medzibunková hladina ATP sa zníži. Kreatín je povolaný túto zníženú hladinu ATP obnoviť. Úspechy ale môžeš dosiahnuť nielen s dávno osvedčenými kreatínovými produktmi. Animal Pump obsahuje tie najlepšie formuly. Animal Pump, stojací na novej úrovni kreatínových doplnkov kombinuje patentovanú sériu Magnézium Kreatin Chelate (MCC) s najnovším Creatin Ethyl Esterom a Tri-Creatine Malate.

Tak dosiahneš maximum. Toto zloženie prekračuje doterajšie problémy so vstrebávaním kreatínu, aplikované množstvo prúdi do tvojich zväčšujúcich sa svalov a neskončí v kanáli. Pump optimalizuje účinok kreatínu spôsobiaci nárast svalov, vylúči neželateľné vedľajšie účinky, a už sa viacej nemôže stať, že očakávaný výsledok sa nedostaví.

Silu, ktorú vyvíjajú tvoje svaly počas intenzívneho tréningu a tvoju odolnosť limituje preprava prijatého množstva kyslíka do svalových tkanív. Nami vyvinutý komplex NO Boost vylučuje práve tento problém. Obsahuje Arginine AKG, Citrulline Malate a L-norvaline. Pre kulturistu to znamená neuveriteľne silný náraz, do svalov prúdi čistý kyslík a krv bohatá na výživné látky. Tak môžeš dosiahnuť optimálnu činnosť svojich svalov, vhodný príjem výživných látok a nakoniec to, začo každý kulturista bojuje – väčšiu svalovú hmotu.

Aj keď si silný a tvoje svaly sa napínajú, ale ak nie si tam myšlienkami a nemáš energiu, ako by si dokázal roztrieskať posilňovňu? Tvoje dni sú plné prekážok, ktoré sa môžu postaviť medzi teba a posilňovňu. Slovom, ak potrebuješ energiu, Animal Pump sa ti ponáhľa na pomoc. Energie Rush Comlex Animal Pump zlučuje Methylxanthine s Evodiamine a s Vinpocentine tak, aby si dostal ten potrebný prebytok energie, ktorý ťa vytočí k tréningu a počas tréningu svalov zabezpečí nenahraditeľnú mentálnu koncentráciu. Tento mocný materiál sa dostane až do svalových buniek, aby tam vyvinul svoj účinok zabezpečujúci dlhotrvajúcu energiu a silu, a tým vylúčil vyčerpanie svalov. Tento proces môže mať za následok rozdiel v stavbe tela, čo kole oči pri pohľade na kulturistu z hobby a na profesionálneho pretekára.

A ešte stále nevieš všetko... Animal Pump obsahuje takú zmes s antioxidačným účinkom, ktorá ochráni bunky od škodlivých vplyvov voľných radikálov. Ich produkciu zvyšuje aj uvoľňovanie oxidantov. Vyvinuli sme také antioxidanty, ktoré posilňujú tvoj imunitný systém, zatiaľ čo voľné radikály odstraňujú z tvojho organizmu.

Nakoniec nech predstavíme formulu na dopravu výživných látok špičkovej kvality, čo formulu Animal Pump drží spolu: komplex zvyšujúci hladinu inzulínu a napomáhajúci účinnejšiemu vstrebávaniu. Táto zlúčenina zabezpečuje rýchle a vynikajúce vstrebávanie kritických výživných látok v tvojich svaloch. Inzulin je potrebný preto, aby dopravil túto zmes do svalových buniek. Aj dávnejšie používané formuly plné cukru napomáhali zvyšovaniu hladiny inzulínu, ale zároveň obsahovali prebytočný uhľohydrát.

Uhľohydrát s Animal Pump už nie je potrebný k tomu, aby si dosiahol maximálny, inzulínom vyvolaný energizačný účinok. Obnovené komponenty Animal Pump vyvolávajúce zvyšovanie hladiny inzulínu ťa natočia, zabránia nahromadeniu kyseliny mliečnej a rýchlo napĺňajú svaly kreatínom a výživnými látkami potrebnými k zväčšovaniu hmotnosti. To ďalej posilňujú špeciálne komponenty napomáhajúce vstrebávaniu, ktoré ručia zato, aby sa komplexy Animal Pump dostali do svalov, kde sa aj kompletne zabudujú.

Pump je nevyhnutný k rastu. Z toho získaš silu ku každodenným bojom, to dáva zmysel monotónnym tréningovým programom, a to vyživuje extrémne zaťažené svalové bunky. Bez Pump sa nikam nedostaneš...... Čerpaj z neho silu, a hranicou je hviezdne nebo. Teda ak túžiš po vypracovanej, silou nadutej, vyrysovanej svalovej hmote a chceš dosiahnuť plynulý vzostup výkonnosti, Animal Pump je prostriedok, ktorý ťa privedie k úspechu.

Odporúčame:
Profesionálnym kulturistom a silovým trojbojárom
Tým, ktorí by chceli zvyšovať výkonnosť
Kulturistom, ktorí chcú získať silu a hmotnosť
Tým, na ktorých kreatín nemá vplyv
Tým, ktorých obvyklé kreatínové formule nudia

Dávkovanie: Ako základný predtréningový doplnok užite 1 pack 30-45 minút pred tréningom na lačný žalúdok. Keďže každý pack obsahuje plnú dennú dávku kreatínu, odporúča sa užívať každý deň pre optimálny výsledok. V netréningové dni užívajte 1 pack v čase kedy ste zvyknutý trénovať. Červenú (stimulujúcu) kapsulu môžete vynechať v netréningové dni alebo ak trénujete neskoro večer.

"

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!