Fitness Authority Carborade 1000g

5.99€

Varianta Dostupnosť Cena s DPH Košík
watermelon do 3 dní 5.99€
strawberry do 3 dní 5.99€
"

ARBOHYDRATES COMPLEX : MALTODEXTRÍN, DEXTRÓZA, FRUKTÓZA

Carborade ® je energetický doplnok pre športovcov všetkých kategórií, tvorený komplexom sacharidov s prídavkom minerálnych látok nevyhnutných pri fyzických aktivitách. Sacharidy sú hlavným zdrojom energie pre ľudské telo a to najmä u športovcov. Líšia sa medzi sebou v dĺžke reťazcov av glykemickom indexe. Sacharidy sa delia na jednoduché cukry (glukóza, fruktóza, dextróza), ktoré telu poskytnú okamžitú energiu na výkon a tak zároveň výrazne ovplyvňujú produkciu inzulínu (veľmi silný anabolický hormón). Ďalej sú to zložené sacharidy (maltodextrín), ktoré sa uvoľňujú postupne a sú teda veľmi stabilným zásobným zdrojom energie.

Carborade ® je sacharid vhodný pre športovcov s náročným pohybovým programom: u silovo vytrvalostných športovcov (box, bojové umenia), silové športy (kulturistika, powerlifting) alebo čisto vytrvalosť (cyklistika, beh, plávanie, tímovej hry).Carborade ® je obohatený o širokú paletu minerálov (sodík, draslík, fosfor, vápnik a horčík), ktoré počas tréningu dodávajú spotrebovanej elektrolyty a majú na starosť za správne svalové kontrakcie.

Užívanie Carborade ® pred tréningom udržuje normálnu hladinu glukózy v krvi, čo potláča únavu a predlžuje tréning. Vďaka Carborade môžete prekonať krízový stav vyčerpanosti počas tréningu.

  • Komplexný sacharidový doplnok s obsahom minerálov
  • Podporuje vytrvalosť a celkovú fyzickú výkonnosť počas tréningov
  • Dodáva energiu na tréning a pomáha rozvíjať svalovú hmotu
  • Urýchľuje regeneráciu organizmu a resyntézu svalového a pečeňového glykogénu

Príchute: Green Apple, Watermelon, Orange, Grape, Lemon, Lime, Grapefruit

Odporúčané dávkovanie:

Rozpustite 1 odmerku prášku (25 g) v 300 ml vody. V závislosti na intenzite fyzickej aktivity užívajte pred, počas alebo po tréningu.

Nutričné hodnoty      v 1 dávke = 1 odmerka (25g)

Energetická hodnota 96kcal

Bielkoviny                   0g

Sacharidy                    24g

z toho cukry                19g

Tuky                             0g

z toho nasýtené          0g

Vláknina                      0g

Sodík                            0,15g

Draslík                          300mg

Magnézium                 57mg

Vápnik                         120mg

Forfor                           125mg

 

Ďalšie zložky:

96% zmes komplexných sacharidov (maltodextrín, glukóza, fruktóza), chlorid sodný, chlorid draselný, citran, citrát horečnatý, chlorid vápenatý, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma, sladidlá (sukralóza), sušený koncentrát z červenej repy.

Upozornenie:

 

Obsahuje cukry a sladidlá. Skladujte na chladnom, suchom mieste mimo dosahu malých detí. Uchovávajte mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Výrobca, dovozca, distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním prípravku.

"

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!