Universal Nutrition Animal Test 21 sáčkov

99.99€

Varianta Dostupnosť Cena s DPH Košík
21 sáčkov do 3 dní 99.99€
"

Animal Test - Universal

V roku 1981 biochemici a dietológovia objavili, že ""paky"", alebo pakety individuálne naplnené kombináciou tabletiek a kapsúl sú dokonalým systémom podávania suplementov pre vzpieračov svetovej triedy, pre ktorých sú dôležité fungujúce, silné a komplexné doplnky. V roku 1983, po dvoch rokoch výskumu bol vyrobený prvý Animal Pak z produkčnej línie firmy UNIVERSAL, čím sa začalo nové obdobie. Od tejto doby uplynulo vyše 20 rokov, nespočetné množstvo skúšok zo strany iných firiem ale Animal Pak je ešte vždy najviac predávaným kulturistickým paketom na svete ! Dnes spoločne s Animal Test, Animal Stak, Animal Cuts, Animal Nitro sa stal najpopulárnejším doplnkom medzi kulturistami ""starej školy"", teda tých, ktorých zaujíma len tvrdý tréning. Samostatne balené balíčky zaručujú, že ohromné množstvo účinných látok je možné prijať bez chýb a omylov. Animal je Tvoja voľba keď sa jedná o kompletné a všestranné doplnky. Animal, to je voľba šampiónov.

Animal Test: Pozor !!! Brutálne výsledky v náraste svalovej hmoty a sily.

Animal Test™ je hypertrofický pro-testosteronový doplnok, ktorý kombinuje vysokoúčinné extrakty najpotencionálnejších, najefektívnejších a najnovších vedeckých výskumov. Je to legálny doplnok výživy pre náročných.

Vybuduj si čistú svalovú hmotu v čo najkratšom čase a bez vedlajších účinkov.

Animal TEST je cesta k monštruóznej postave a k neohraničenej sile. Je to najsilnejší produkt z rady Animal.
Pro-androgénne zloženie Animal TEST obsahuje dynamicky pôsobiace rastlinné výtažky a látky zvyšujúce hladinu voľného i celkového testosterónu. Vyššia hladina testosterónu vedie k väčším a rýchlejším prírastkom svalstva a zároveň k zväčšeniu reálnej sily.

Ešte pred 4 rokmi bolo možné získať na trhu doplnok Animal Test. Ten, kdo mal možnosť presvedčiť sa v tom čase na vlastnej koži o jeho účinkoch, určite prijme s nadšením správu, že pred pár dňami došlo k jeho reaktivácií. Líši sa aktuálnym zložením zásadne od predchádzajúceho?

Samozrejme. Avšak, ako tvrdia ľudia, ktorí už stihli novú verziu otestovať, doplnok v ničom neustupuje svojmu predchodcovi.

Kyselina arachidonová

Ide pravdepodobne o najdôležitejší komponent tohto doplnku. Kyselina arachidonová je zlúčenina nevyhnutná pre správný chod ľudského organizmu – napriek tomu, že si ju telo dokáže samo vytvoriť z kyseliny linolovej, prakticky sa nenachádza v strave. Kyselina arachidonová je nevyhnutná pre produkciu medzi inými prostaglandínov, dôležitých činiteľov v procese rastu svalovej hmoty a spaľovaní tukového tkaniva. Zavedená do doplnkov určeným športovcom bola vďaka objavu Williama Llewellyna, amerického steroidového guru. Teraz bol tento komponent patentovaný. Kyselina arachidonová, podávaná zvnútra, zväčšuje svalovú hmotu práve vďaka zvýšenej produkcii prostaglandínov, to je hlavných regeneračných látok v organizme.

Výsledok je priamo úmerný dávke – čím viac kyseliny arachidonové je užité, tým rýchlejšie a účinnejšie bude zregenerované pri tréningu poškodené svalové tkanivo, tým pádom dochádza k podstatne väčšiemu nárastu hmotnosti a síly. Naviac, kyselina arachidonová zväčšuje množstvo androgénnych receptorov a zvyšuje hladinu IGF-1. Z výsledkov testu, zisťujúceho účinnosť kyseliny arachidonovej v jednom z najpopulárnejších amerických servisov, uskutočňovaného beta-testermi, bol zaznamenaný nárast svalovej hmoty do 8 kg v dobe 50 dní.

Divanillyl tetrahydrofuran

Je to extrakt zo žihľavy. Vyznačuje sa zaujímavým pôsobením na ľudský organizmus. Ako ukazujú prvé výskumy spôsobuje zvýšenie hladiny voľného testosterónu podstatne výraznejšie, ako výtažok z avena sativa, ktorý bol doposiaľ rozšíreným komponentom diétnych doplnkov. Tento komponent je inhibítor SHBG, to je globulínov zväzujúcich pohlavné hormóny, ktoré tým, že sa spoja s molekulou napr. testosterónu, spôsobia jej deaktiváciu. Naviac, divanillyl tetrahydrofuran má silné antiestrogénne pôsobenie, čo zabraňuje aromatizácii, a pôsobenie testosterónu je vďaka tomu výraznejšie.

Výtažok z cissus quadrangularis

Dodáva organizmu anabolické ketosteroidy. Je dokázané, že ketosteroidy zväčšujú silu svalov a ich hmotu, spôsobujú zrýchlenie regenerácie a znižujú hladinu kortizolu (hormón, ktorý stupňuje rozpad svalov pri tréningu). Naviac, okrem anabolických vlastností, je cissus quadrangularis taktiež antioxidant a zlepšuje funkčnosť kĺbov.

Trans resveratrol (Trans –3,5,4´-trihydroxystilbene), agaricus bisporus a hesperetin (3´,5,7-trihydroxy-4´-methoxyflavone)

Ide o komponenty so silnými antiestrogénnymi účinkami. Hesperetín pôsobí ako inhibítor aromatázy, a preto nedochádza k nadmernej produkcii estrogénov. Trans resveratrol sa spojí s estrogénnym receptorom, bez akejkoľvek receptorovej informácie, preto je vylúčená schopnosť k spojeniu sa s ním už existujúcich molekúl estrogénov. Môžeme povedať, že tieto komponenty majú podobné vlastnosti ako spojenie arimidexu a nolvadexu.

Johimbin
Ako doplnok do produktu Animal Test pôsobí energeticky, a taktiež napomáha v spaľovaní tukového tkaniva a tiež v jeho nasledovnom využití ako zdroja energie pri tréningu i po jeho ukončení, okrem toho, johimbin zlepšuje sexuálne schopnosti a zdvíha libido.
 
Bioperine a dihydroxibergamotin

Posledné dva komponenty významne zlepšujú vstrebávanie obsiahnutých komponentov v doplnku, sú všeobecne využívané v rôznych doplnkoch. Zabraňujú predbežnému rozpadu komponentov v pečeni, čo uľahčuje ich vstrebávanie do krvného obehu.

Dávkovanie: Užívajte 1 pak denne spolu s jedlom. V tréningové dni užite 1 pak spolu s predtréningovým jedlom. Animal Test funguje ideálne v spojení s intenzívnym tréningom a zvýšeným príjmom kvalitných kalórií a bielkovín. Je tiež nutné dodržiavať správny pitný režim počas užívania Animal Testu. Pre najlepšie výsledky užite 2 balenia po sebe počas 42 dní. Potom prerušte užívanie na 4 týždne. Počas tejto doby sa doporučuje užívať Animal M-Stak pre zachovanie nárastu čistej svalovej hmoty.


Zloženie 1 sáčku:
Pro-Androgen Complex 2500mg (3,4-Divanillyl Tetrahydrofuran, Cissus Quadrangularis Extract (Ketosterones), Trans-3,5,4´-trihydroxystibene, Agaricus Bisporus (Polysaccharides), 3´,5,7-Trihydroxy-4´-Methoxyflavone, Yohimbe Bark Extract), Hypertrophic Response Complex 1500mg (Arachidonic Acid (40% in a Proprietary Fatty Acid/Oil Blend), 6´,7´-Dihydroxybergamottin, Bioperine®), ďalšie zložky: Nettle root extract, polygonum cuspidatum, white button mushroom extract, grapefruit extract, palmitic acid, stearic acid, linoleic acid, g-linoleic acid, dihomo-g-linoleic acid, myristic acid, arachidic acid, behenic acid, lignoceric acid, gelatin, glycerine, water, caramel color, carob, titanium dioxide, steric acid, magnesium stearate, FD&C Blue #1, FD&C Red #40.

Zloženie: extrakt koreňa žihľavy, rdesna kopinatého, šampiňóna záhradného, grapefruitu, kyselina palmitová, stearová, linolenová, gama linolenová, dihomo-gama-linolenová, myristová, arachidonová, behenová, lignocerová, želatína, glycerín, voda, karamelová farba, karob (rohovník), oxid titaničitý, stearát horečnatý, FD&C modra #1, FD&C červená #40

Upozornenie: Prípravok určený pre mužov. Potravina určená pre zvláštnu výživu, vhodná pre športovcov, nie je vhodná pre osoby mladšie ako 18 rokov, pre tehotné a dojčiace ženy.

"

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!