Scitec Nutrition Mega Arginine 90 tabliet

10.90€

Varianta Dostupnosť Cena s DPH Košík
120 tab do 3 dní 12.90€
140tab do 3 dní 15.44€
90tab do 3 dní 10.90€
"

Mega Argninín - arginínom nabitý doplnok, ktorý zvyšuje hladinu oxidu dusnatého, podporuje tvorbu GH a zlepšuje regeneráciu

Mega Arginín je arginínový doplnok, ktorý podporuje nárast hladiny oxidu dusnatého, čím rozširuje cievy a tým sa zvyšuje hladina kyslíka, ktorá prúdi do srdca a svalov, čo taktiež zlepšuje erekciu. Športovci užívajú arginín na zvýšenie prietoku krvi. Viac živín sa dostane do trénovaných svalov, a látky, ktoré spôsobujú únavu sa skôr vyplavia, čím sa dosiahnu lepšie výsledky a lepšia regenerácia. Arginín môže urýchliť proces hojenia malých svalových zranení a prispieť k nárastu GH a podporiť účinky a citlivosť inzulínu.

Arginín, ako prekurzor oxidu dusnatého (NO), rozširuje žily a spôsobuje nadmerné prekrvenie svalov, zvýrazňuje žilnatosť, priaznivo pôsobí na okysličenie srdcového svalu a ostatných svalových tkanív. Vylepšením krvného toku sa dosiahne zvýšenie odolnosti a vytrvalosti športovcov. Zlepšovaním krvného obehu sa živiny dostávajú do spracovaných svalov rýchlejšie a efektívnejšie. Takto sa dosiahne oddialenie únavy a posilňuje sa regenerácia svalstva. Užívanie arginínu je v kruhu atlétov a kulturistov veľmi populárne. 

Mega Arginín a jeho výhody

  • poskytuje až 1300 mg arginínu v jednej kapsule
  • zvyšuje hladinu oxidu dusnatého (NO)
  • posilňuje sexuálnu výdrž
  • podporuje tvorbu GH
  • zlepšuje regeneráciu a hojivosť

Zloženie

L-Arginín HCl, hovädzia želatína, protihrudkujúca látka (stearát horečnatý), farbivá (oxid titaničitý, čierny oxid železitý, E151).

Dávkovanie

Užite 1 kapsulu denne 30 minút pred tréningom.

Nutričná hodnota   1 dávka (1tab)

L-Arginín HCl 1300 mg

Alergénové upozornenie: Vyrábané v podniku, ktorý spracúva mlieko, sóju, vaječné bielka, lepok a arašidy.

"

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!