Scitec Nutrition HMB 90 tabliet

11.80€

Varianta Dostupnosť Cena s DPH Košík
90 tab do 3 dní 11.80€
"

HMB (hydroxy-beta-metylbutyrát) je metabolitom dôležitej aminokyseliny s rozvetveným reťazcom - leucínu, ktorá je príčinou jej anabolického a anti-katabolického efektu. Je prirodzenou látkou, ktorá sa v nižších množstvách nachádza v ovocí, ale aj v materskom mlieku. Klinicky bolo overené, že HMB pôsobí na zväčšovanie svalovej hmoty a sily a podporuje spaľovanie tuku pri užívaní v množstve 3 g denne. U športovcov užívajúcich HMB počas troch týždňov bol zaznamenaný 3krát väčší nárast čistej svalovej hmoty a 2,5 krát vyššia sila než u tých, ktorý doplnok neužívali. Je vhodné používať HMB v čase veľmi náročného tréningu a prísneho diétneho režimu, keď hrozí nástup katabolizmu alebo pretrénovanie.

BALENIE 90 kapsúl - 15 dávok, 180 kapsúl - 30 dávok

ZLOŽENIE 1 kapsula obsahuje: 500 mg HMB

ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE

Konzumujte 3 g (6 kapsúl) denne rozdelené do viacerých dávok počas dňa. Je vhodné užívať HMB v čase veľmi náročného tréningu a prísneho diétneho režimu, keď hrozí nástup katabolizmu alebo pretrénovanie.

UPOZORNENIE

Nevhodný pre deti do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu detí na suchom mieste, dobre uzavreté.

Pred užívaním prípravku sa poraďte so svojím športovým lekárom. Pri užívaní prípravku dbajte na dostatočný denný príjem tekutín. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním prípravku.

"

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!