Scitec Nutrition AMINO 5600 200 tabliet

8.99€

Varianta Dostupnosť Cena s DPH Košík
200 tab do 3 dní 8.99€
"

Amino 5600: komplexné aminokyseliny zo srvátkového hydrolyzátu

AMINO 5600 sú najznámejšie komplexné aminokyseliny, ktoré obsahujú široké spektrum aminokyselín - okrem iného - všetky esenciálne aminokyseliny a aminokyseliny s rozvetveným reťazcom (BCAA). Esenciálne aminokyseliny sú pre nás nevyhnutné, naše telo si ich nevie samo ""vyrobiť"" a preto musia byť dodávané v potrave alebo formou doplnkov výživy. BCAA tvoria približne 35% esenciálnych aminokyselín v svalových bielkovinách. Amino 5600 je vyrobený z hydrolyzátu srvátkovej bielkoviny najvyššej kvality a je obohatený o voľnú formu L-glutamínu.

Amino 5600 je zmes základných a najdôležitejších aminokyselín, nevyhnutných pre rast svalovej hmoty a jej regeneráciu v dobe extrémne náročných tréningov a diét. Obsah aminokyselín s rozvetveným reťazcom chránia svalovú hmotu pred devastáciou, esenciálne aminokyseliny sú zas nepostrádateľné pre vyváženú funkciu organizmu.

Podporujú nárast svalovej hmoty a jej ochranu pred devastáciou aj počas diét a extrémnom zaťažení organizmu počas tréningu. Sú vyrobené zo srvátkovej bielkoviny najvyššej kvality a biologickej hodnoty, preto môže zabezpečiť optimálne pozitívne výsledky. Jeho dlhodobejším, pravidelným užívaním môžete maximalizovať vaše výsledky. 

Amino 5600 a ich výhody:

  • dobré vstrebávanie
  • podporujú nárast čistej svalovej hmoty a jej ochranu pred rozpadom aj počas diéty a extrémnom zaťažení organizmu počas tréningu
  • vyrobené zo srvátkovej bielkoviny najvyššej kvality a biologickej hodnoty, preto môžu zabezpečiť optimálne pozitívne výsledky
  • ich dlhodobejším, pravidelným užívaním môžete maximalizovať vaše výsledky
  • minimalizujú odbúravanie proteínov
  • zvyšujú syntézu bielkovín
  • zlepšujú a urýchľuje regeneráciu
  • podporujú rast svalov

Zloženie

Hydrolyzovaný srvátkový proteín, plnidlo (mikrokryštalická celulóza), hydrolyzovaný kazeinát sodný, L-glutamín, protispekavé látky (mastenec, koloidný oxid kremičitý, stearát horečnatý).

Dávkovanie

Užívajte v priebehu celého dňa 1 – 4 dávky. Najdôležitejšie dávky sú pred tréningom, po tréningu a pred spaním.

Nutričné hodnoty - 1 dávka (4tab)

Alanín                                   160 mg
Arginín 77 mg
Kyselina asparágová 352 mg
Cysteín 66 mg
Kyselina glutámová 627 mg
Pridaná kyselina glutámová 280 mg
Glycín 48 mg
Histidín 63 mg
Izoleucín 210 mg
Leucín 352 mg
Lyzín 316 mg
Metionín 78 mg
Fenylalanín 110 mg
Prolín 209 mg
Serín 162 mg
Treonín 214 mg
Tryptofán 46 mg
Tyrozín 102 mg
Valín 204 mg

Upozornenie

Preparát skladujte na suchom mieste bez prístupu priameho slnečného žiarenia. Skladujte mimo dosahu malých detí. Nevhodný pre dojčiace a tehotné ženy, a pre deti do 15 rokov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy.

 

Alergénové upozornenie: Vyrábané v zariadení, ktoré spracúva mlieko, sóju, vaječné bielka, lepok a arašidy.

"

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!